در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام افراد واجد شرایط برای دریافت هزینه پروتزو اروتز از بیمه تامین اجتماعی چه کسانی هستند ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

پروتز و اروتز به وسایلی مانند عینک طبی، دست و پای مصنوعی و سمعک گفته می شود که برای جبران نقص عضو یا تقویت یکی از حواس به کار می روند.
 افراد واجد شرایط برای دریافت هزینه پروتزو اروتز:
  بیمه شدگان اجباری و اختیاری، مستمری بگیران و مقرری بگیران بیمه بیکاری به همراه افراد تحت تکفل ایشان مشمول دریافت کمک هزینه وسایل کمک پزشکی هستند. این افراد درصورت نیاز به وسایل کمک پزشکی، پس از تهیه این وسایل، می توانند بر اساس ضوابط و دستورالعملهای موجود کمک هزینه پیش بینی شده را دریافت نمایند.
 مدارک لازم برای دریافت هزینه پروتز و اروتز :
 گواهی تجویز پزشک متخصص مرتبط
ارائه فاکتور خرید معتبر
نحوه تأئید:
 ١-پرداخت هزینه عینک طبی و اقلام با تعرفه کمتر از٢٠٠,٠٠٠ ریال بدون نیاز به تایید پزشک معتمد بلامانع می باشد، مشروط برآنکه اقلام با تعرفه بیش از٥٠.٠٠٠ ریال (به استثنای عینک طبی که با تجویز اپتومتریست ها نیز قابل پرداخت است) توسط پزشک متخصص مرتبط تجویز شده باشد. بنابراین بیمه شده بامراجعه مستقیم به شعبه باارائه گواهی تجویز پزشک و ارائه فاکتور خرید می تواند هزینه مربوطه رادریافت کند.
 ٢-مرجع تایید آن دسته از وسایل کمک پزشکی که تعرفه آن تا مبلغ٧٠٠,٠٠٠ ریال می­باشد، پزشک معتمد واقلام با تعرفه بیش از این مبلغ و همچنین کنتاکت لنز و اقلام لباس سوختگی شورای پزشکی خواهد بود. ضمناً مرجع تایید پروتزهای دندانی، دندانپزشکان معتمد می باشند.

برای اطلاعات بیشتر می تونید به مقاله زیر مراجعه نمایید

مراحل و مدارک مورد نیاز برای دریافت هزینه اروتز و پروتزها از بیمه تامین اجتماعی