در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
هزینه ی پروتز و اروتز شامل چیه
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام اروتز و پروتزها وسایلی هستند مانند عینک طبی، دست و پای مصنوعی، سمعک و چشم مصنوعی و … که برای جبران نقص عضو و یا تقویت یکی از حواس به کار می روند. بابت هر یک از وسایل با رعایت شرایط زیر مبلغ مقطوعی از طرف شعبه تامین اجتماعی پرداخت می شود.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه  نمایید

مراحل و مدارک مورد نیاز برای دریافت هزینه اروتز و پروتزها از بیمه تامین اجتماعی