در سوابق بیمه توسط
سلام و احترام ، مبلغ دو سال بيمه معوقه يک کارگر برای کارفرما چگونه محاسبه ميشود و آ يا اگر کارگر دو سال بعد اقدام به شکايت کرده اصلا اين بيمه معوقه به او تعلق خواهد گرفت ؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام بیمه کارگران مشمول مرور زمان نمی شود و هر وقت کارگر می تواند حق بیمه و سوابق خود را درخواست کند. حق بیمه معوقه بروز حساب می شود مثلا در سال جاری که حداقل حقوق 812000 تومان هست حق بیمه 30 درصد رقم مذکور است بعلاوه جرایم.