در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من خودم کار اجرائی میگیرم ومدت زمان اجراش هم کمه نهایت زیر یک هفته کارو تحویل میدم ایا بیمه کارگری شامل حال من میشه
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام نوع کار شما تاحدی نزدیک به قرارداد پیمانی است در قرارداد پیمانکاری کار بطور یکپارچه به فردی ارجاع می شود و مبلغ مقطوعی بابت آن پرداخت می شود. این نوع قرارداد مشمول قانون کار نیست. ولی برخی از قراردادها در واقع قرارداد کار معین است . یعنی کاری مشخص و معین به کارگر ارجاع می شود و او موظف است کار را کامل کرده و تحویا دهد. در این صورت دستمزد بر اساس میزان کار انجام شده پرداخت می شود. قراردادکار معین مشمول قانون کار و مشمول بیمه کارگری می باشد. شرایط این دو باهم متفاوت است که نیاز به بررسی بیشتر دارد.