در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام قربانی هستم متولد 1353 تا حالا سابقه بیمه ندارم بدون هیچ مدرکی به کار کنافکاری مشغولم چطور میتونم خودمو بیمه کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام کارفرما موظف است حق بیمه کارگر خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند. می توانید به شعبه  واقع در محدوده محل کارگاه اعلام تا بازرس جهت بازرسی بیمه ای به کارگاه مراجعه نماید. به غیر از بیمه اجباری ، بیمه حرف و مشاغل آزاد  بیمه است که خود فرد  حق بیمه را پرداخت کند.