در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من چند وقت پیش تصادف کردم با ی عابر و هفت درصد دیع کامل بهش تعلق گرفت الان که بیمه میخواد پرداخت کنه میگه باید یک درصد دیه تو بدی ایا این حرفش درسته؟ بیمه تعاون هستم
5 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق ماده 5 قانون شخص ثالث شرکت بیمه می تواند در خسارت های بدنی 1% و در خسارت های مالی 2% پرداخت شده را از مسبب حادثه درخواست نماید.

موفق و پیروز باشید.