در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من بیمه اختیاری داشتم ولی بنابه دلایلی نتونستم پنج سال حق بیمه خودم رو پرداخت کنم برای فعال کردن بیمه خودم الان بایست چکارکنم؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام با در دست داشتن دفترچه درمان و کارت ملی  به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و مجددا درخواست فرمایید

پیشنهاد ویژه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید