در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا تفاوتی بین دیه راننده مقصر و سرنشین در نقص عضو دائم هست . 6 تا از دندان های من در تصادف ساقط شده پزشکی قانونی تائید کرده طبق قانون دیه هر دندان 5درصد از دیه کامل است ولی بیمه برای هر دندان فقط یک درصد دیه می دهد آیا قانون مصوبی برای دیه راننده مقصر وجود دارد
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
درقانون جدید خیر .
ولیکن درقانون قدیم از قوانین متفاوتی پیروی میکنندمحمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه .