در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با عرض سلام. اینجانب خانم هستم. از سال 83 لغایت 87 در جایی مشغول به کار بودم. بیمه رد نشده است برایم. چون کارفرما از اقوام بنده است نمیخواهم از وی شکایت کنم که متضرر شود. آیا راهی هست که این مدت به بیمه ام اضافه شود؟ اگر شکایت کنم چقدر پول باید بدهد؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ایشان بایستی سهم کارفرما 23% از حقوق + جرایم را پرداخت نمایند ، و شما هم سهم 7% از حقوقتان را پرداخت کنید بشرطی که از حقوق شما کسر نکرده باشند.

موفق و پیروز باشد.