در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام برادرم در کشور عراق درشهر کربلا عابر پیاده بوده با خودرویی تصادف کرده مبنای نرخ دیه در کشور عراق چقدره و آیا میتواند هم از بیمه مقصر و هم بیمه حوادث انفرادی در ایران واز هر دو بیمه خسارت دریافت کند لطفآ توضیح کامل و نرخ دیه عراق رو ذکر کنید .متشکرم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

عراق عضو توافق نامه کشورهای دارای بیمه مسولیت مدنی دارندگان وسائل نقلیه موسوم به کشورهای کارت سبز است.

بنابر این با قاطعیت می توان گفت که از محل بینه نامه خودروی مسبب حادثه در شهر کربلا می توان مطالبه خسارت نمود.

اما مطمئن نیستم که در عراق هم مثل ایران، حدود تعهد بیمه گر بر اساس مبانی شرع اسلام تبیین شده یا خیر.

پاسخ سوال دوم هم مثبت است. اگر فوت شده دارای بیمه نامه حوادث انفرادی هم باشد، از این محل هم می توان مطالبه غرامت نمود.

در کل برای جان آدمی نمی توان قیمت تعیین کرد. به هر میزان که سرمایه عمر و حوادث خریده باشد، در صورت وقوع خطر مورد بیمه، سرمایه قابل پرداخت است.

در صورتی که حادثه در محل کار باشد یا ناشی از قصور شخص دیگری باشد، مانع از پرداخت غرامت سایر بیمه نامه ها نمی شود.