در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام برادرم عابر پیاده بوده و در کشور امارات با خودرویی تصادف کرده و مقصر حادثه خودرو تویوتا بوده نرخ دیه بر مبنای چی محاسبه می شود و درصورت اطلاعات دیه شکستگی گونه صورت رو درکشور امارات بگین چقدر میشه
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام در کشور ما دیه جنبه مجازاتی دارد هرچند در ماده یک قانون بیمه اجباری شخص ثالث سایر خسارت های بدنی نیز در یک تعریف جامع گنجانده شده است ولی در کشور امارات دیه صرفا این موضوع نیست و تمامی غرامت ها و خسارات وارد بر زیاندیده با مکانیسم ها و شاخص های استاندارد جبران میگردد به عبارتی خسارت وارد بر زیاندیده فراتر از دیه است که در کشور امارات تمامی آن جبران میگردد. شاخص های استاندارد مثل سطح تحصیلات ، متاهل بودن ، میزان درآمد ، میزان زیان وارده ، سهم و نقش آسیب دیده در تولید ملی و بسیاری از عوامل اثرگذار دیگر.