در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام  اینجانب دارای 45سال سن دارم و
با احتساب خدمت سربازی دارای دوازده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم که در مدت چهارسال اخیر شخصا" به صورت اختیاری حق بیمه پرداخت مینمایم آیا امکان بازخریدوجوددارد؟
2-اینجانب دارای دیسک کمر میباشم ودکتر مرا از انجام کارهای سنگین وحتی کارهای سبک منع کرده آیا میتوانم از کارافتادگی بگیرم؟
از راهنمایی تان متشکرم علی
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای در خواست بازنشستگی با برای آقایان سن متقاضی باید 60 سال به بالا یا 35 سال سابقه داشته باشند   شرایط بازنشستگی

شما می توانید با داشتن شرایط زیر برای دریافت مستمری ازکارافتادگی اقدام نمایید

بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی​

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟