در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام

مرخصی زایمان برای مادرانی که فرزندان خود را شیر نمی دهند به چه میزان است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

مرخصی زایمان برای مادرانی که فرزندان خود را شیر می دهند و مراتب شیردهی آنان مورد تأیید مراجع ذیربط قرار می گیرد حداکثر تا 3 فرزند چهار ماه می‌باشد در صورت عدم شیردهی مادر مرخصی زایمان طبق ماده 76 قانون کار 3 ماه یعنی 90 روز خواهد بود