در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
بنده قصد بستن قرار داد ساعتی با یک شرکت دارم. در حال حاضر خالص دریافتی من در ماه به ازائ 16 روز کار حدودا برابر 1500000 تومان است که بدون بیمه می باشد. در صورتی که همین قرارداد بیمه ای شود خالص دریافتی چقدر می شه؟
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام حق بیمه 30 درصد است که 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارگر است. بنابراین 7 درصد از مبلغ مذکور کسر کنید حقوق شما می شود.