در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام وخسته نباشید بنده چهارسال در شهرداری کار کردم وبعد به دلیل تعدیل نیرو اخراج شدم و18ماه هم بیمه بیکاری گرفتم الان میخواهم خودم ادامه بیمه تامین اجتماعی را پرداخت کنم ایا من که از طریق همسرم بیمه نیرو مسلح هستم با مشکل مواجه میشوم که بیمه ام را قطع کنند ؟ ممنون از پاسخگوییتون
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید برای ادامه سوابق بیمه از نزدیکترین شعبه بیمه اختیاری شده وبرای اینکه مبلغ کمتری پرداخت نمایید ۱۲٪ را انتخاب ودفترچه بیمه دریافت نکرده واز همان دفترچه درمان همسرتان استفاده نمایید اشکالی بوجود نخواهد آمد ‌...ایمانی