در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام و وقت بخیر
من در حال حاضر مشغول تدریس در آموزشگاه زبان بدون بیمه هستم.
آیا می توانم برای بیمه اختیاری اقدام کنم؟ یا اینکه برای بیمه اختیاری باید حتما بیکار باشیم؟ هزینه آن امسال چقدر است؟ میدونم که بیمه بیکاری شامل این نوع بیمه نمیشود. اما مزایا و حقوق آن در دوره بازنشستگی با بیمه های اجباری یکسان است؟

همچنین این نوع بیمه شامل جریمه تاخیر در پرداخت مثلا یک روز یا دور روز یا بیشتر می شود؟
با سپاس فراوان از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام 1-در شرایطی که کسی در جایی مشغول بکار است ، بیمه اجباری بر بیمه اختیاری ارجحیت دارد. با این وجود می توانید برای بیمه خویش فرما اقدام کنید. برای بیمه اختیاری نیاز به 30 روز سابقه قبلی می باشد.
2-هزینه بیمه اختیاری 26 درصد دستمزد توافق شده است که از حداقل حقوق نباید کمتر باشد.
3- مزایای آن با بیمه اجباری فرقی ندارد.
3- جریمه ای برای تاخیر ندارد ولی اگر مدت پرداخت آن خارج از موازین قانونی باشد توافق باطل می شود و نیاز به درخواست مجدد و توافقنامه جدید است.