در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

بنده به مدت 12سال در يک کارخانه نساجي کار کردم و برايم سختي کار رد کرده اند و اکنون در کار عادي بدون سختي کار مشغول هستم آيا بنده ميتوانم با قانون 25سال کار متناوب کارهاي سخت و زيان آور بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر 12 سال بعنوان مشاغل سخت تائيد گردد با احتساب ضريب؛ سابقه شما مي شود 18 سال. لذا اگر 12 سال بعد از ترک کار نساجي بيمه را ادامه دهيد و سن شما نيز آنزمان به 50 سال برسد، بازنشسته مي شويد در غير اينصورت بايد سابقه شما 35 سال(عادي و سخت) بشود.

ليست بيمه دهياري رو بارگذاري کردم تو سامانه هر ماه تاييد مي شد ولي الان نوشته کارگاه فعال نيست عدم تاييد چيکارکنم؟

فعال نبودن کارگاه از طرف شعبه انجام شده بايد به شعبه مراجعه کنيد.