در سایر توسط
با سلام
مرسی از وبسایت خوبی که دارید متاسفانه قانون در ایران خیلی پیچیدگی دارد و علیرغم اینکه تصریح شده که اگاه سازی و اطلاع رسانی انجام گیرد اما این مردم اطلاعات را به سختی به دست می آورند.
بنده خانمی هستم که 21 سال سابقه کار دارم 45 سال سن 11 سال مشاغل سخت بوده و در این مدت 11 سال 2 ماه بیمه اختیاری رد کردم آیا می توانم از بازنشستگی مشاغل سخت استفاده کنم؟ قانونی در این خصوص وجود دارد؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
با سلام برای این که با قانون مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شوید که بر اساس آن فقط سابقه مهم است و شرط سنی ملاک نمی باشد حتما باید 20 سال سابقه متوالی در مشاغل سخت یا 25 سال متناوب داشته باشید و کمتر از آن به صورت عادی باید بازنشسته شوید.