در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

حدود 5 سال است که در شغل سخت و زیان آور مشغول به کار می باشم آیا می توانم برای تطبیق مشاغل سخت و زیان آور این 5 سال اقدام نمایم  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

در صورت احراز شرایط بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی(اعم از داشتن شرایط عادی و یا سخت و زیان آور)و با توجه به استفساریه قانون مشاغل سخت و زیان آور مصوب 9/6/90 مجلس شورای اسلامی این موردامکانپذیر است .