در سوابق بیمه توسط
سلام و عرض ادب
من در تاریخ 72/9/12 به خدمت اعزام شدم
در تاریخ 73/03/30 با قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شده و برای ادامه تحصیل دانشگاه رفتم
در سال 74 به مدت دو ماه پرداخت بیمه داشته ام
در تیرماه 1377 مجددا به خدمت اعزام شدم و در 78/2/19 از خدمت ترخیص شده ام حا ل با این اوصاف آیا میتوانم از ماده 95 قانون تامین اجتمائی برای احتساب رایگان دوره خدمت در سوابق کاری استفاده کنم ؟ در ضمن ادامه پرداخت بیمه من بعد از سربازی نیز بیمه تامین اجتمائیی می باشد
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با توجه به اینکه قبل از خدمت بیمه اجباری نداشته اید امکان استفاده از ماده 95 وجود ندارد