در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
نمایش از نو توسط
سلام

من پس از اتمام خدمت سربازي ام به دليل بيکاري موقت خودم را بيمه مشاغل آزاد نمودم و چند ماه بعد به صورت قراردادي در يک شرکتي مشغول به کار شدم (حدود 1 سال ) و اين شرکت در طول يک سال بيمه 1 ماه را براي ما رد کرد و قول داده که مابقي ماه ها را نيز رد کند. حال سوال من اين است : من که در تمام اين مدت حق بيمه مشاغل آزاد خود را مرتبا پرداخت مي نمودم آيا با پرداخت بيمه از يک شرکت ديگر به بيمه مشاغل آزاد من لطمه وارد مي شود و از بين مي رود يا سر جاي خودش باقيست و ميتوانم بدون عقد قرارداد مجددا بيمه مشاغل آزاد خودم را ادامه دهم ؟بنده خودم را بيمه مشاغل آزاد نموده ام، سوال من اين است که آيا بنده مي توانم بدون توجه به پرداخت بيمه ها از سوي شرکت هاي ديگر براي اينجانب،  بيمه مشاغل آزاد خود را ادامه دهم؟ چون هيچ تضميني وجود ندارد که من فرضا 1 سال در يک شرکتي کار کردم سال بعد بتوانم کاري پيدا کنم و لذا دوست ندارم سابقه بيمه مشاغل آزاد من حذف و يا قطع شود و دوست دارم خودم تا بازنشستگي بيمه مشاغل آزاد خودم را بدون قطع شدن يک سر پرداخت نمايم. آيا اين امکان وجود دارد که در صورت پرداخت شدن بيمه من از جاهاي ديگر در طول سال هاي متعدد به صورت گسسته، بدون قطع شدن بيمه مشاغل آزاد خودم، بيمه مشاغل آزاد خودم را پيوسته رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

از بين بيمه هايي که پرداخت مي کنيد يکي را ملاک قرار مي دهند(سابقه حذف نمي شود). توصيه مي کنم وقتي در شرکتي مشغول هستيد از طريق همان شرکت بيمه شويد و در صورت قطع رابطه اشتغال و بيمه؛ در اولين روز قطع بيمه به شعبه مراجعه کنيد و بيمه اختياري شويد.