در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من كارمند دانشگاه ازاد هستم و بيمه تامين اجتماعي واريز ميكند و اخيرا يك شركتي، بيمه تامين اجتماعي براي من پرداخت ميكند و چون حقوق شركتي بالاتر است حال سوال من مشخصا اينه كه:ايا ميتونم از دانشگاه درخواست بكنم ديگه براي من بيمه رد نكنه و از طريق شركت انجام بشود، اگر جواب مثبت است طبق كدام مواد قانوني؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

پاسخ شما طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که دانشگاه و شرکت هر دو بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که شرکت(به عنوان کارگاه دوم شما) مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از دانشگاه پرداخت کند.