در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام

مسئولین محترم تامین اجتماعی عزیز

بنده راننده کامیون هستم و از طریق اتحادیه کامیون داران استان قم حق بیمه میدهم با توجه به اینکه این شغل هم شب کاری دارد هم پر سروصدا و خطر ناک و هم توانایی جسمی بالایی میخواهد چرا جزمشاغل سخت قرار نمیگیرد

خواهشمند است فکری به حال ما رانندگان زحمت کش داشته باشید تا حقی از ما ضایع نگردد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام جهت آگاهی از اینکه آیا شغل شما و شرایط کاری شما جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشه باید به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید تا بررسی بشه

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی