در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام میخواستم بدونم که درمشاغل سخت آمده که با 20 سال متوالی و25 سال متناوب میشود بازنشست شد حال سوالم اینه که اونی که با 20 سال بازنشست میشه آخرسرباید پول 4 درصد چند سال رو پرداخت بکنه و اونی که با 25 سال بازنشست میشه پول 4 درصد چند سال رو پرداخت بکنه آیا باید 30 سال پرداخت بکنن یا به میزان سابقشون لطفا توضیح دهید باتشکر
1 پاسخ
توسط
با سلام.
در مورد 4%سخت و زیان اور باید این رو خدمتتون عرض کنم که اگر 20سال متوالی سابقه داشته باشید میبایست 4%در صد حق بیمه 10سال را پرداخت نمایید. البته با توجه به حقوق تعیین شده در زمان بازنشستگی.و برای 25سال هم همین گونه عمل خواهد شد