در پرداخت حق بیمه توسط
سلام.
در صورتیکه فردی متقاضی بیمه اختیاری باشه و بخواد همسر و فرزندشو هم بیمه کنه ایا حق بیمه بیشتری باید پرداخت کنه یا همون مبلغ اصلی کافیه؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
شما میتوانید برای همسر و فرزند خود دفترچه درمان تحت تکفل خود بگیرید و از فرزند سوم به بعد مبلغ کمی بابت دفترچه از شما اخذ میشه

اما اگر بخواهید برای همسر خودتان حق بیمه جدا پرداخت کنید تا ایشان هم مثل شما از خدمات بازنشستگی برخوردار شود باید به شعبه مراجعه و قرارداد ببندید

و پیشنهاد میشه برای فرزندتان از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید

و برای آسودگی خیالتان توصیه میشه هم برای خودتان و همسرتان و فرزندتان حتما از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید