در سایر توسط
تفاوت بیمه بازرگانی و بیمه تعاونی چیست
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه های بازرگانی و بیمه های اجتماعی (یا به اصطلاح شما تعاونی )

بخشی از خدمات بیمه ای جنبه حمایتی دارد و جزء ووظایف دولت ها و حاکمیت جامعه است. در صورت نبود چنین خدمات بیمه ای، مشکلات عدیده ای برای اقشار جامعه به وجود می آید.
خدماتی که در بخش بیمه های اجتماعی ارائه می شود بیشتر به منظور جلوگیری از آسیب های اجتماعی و شیوع فقر و ... صورت می گیرد.
عمدتا هزینه های هنگفتی در بر دارد که شخص یا ارگان خاصی بدون حمایت دولتی نمی تواتد از انجام تعهداتش بربیاید.
خدماتی نظیر: جبران هزینه های درمان، مستمری بازنشستگی یا مستمری به بازماندگان متوفی، مستمری در صورت ازکار افتادگی و نقص عضو.

عمدتا بیمه های اجتماعی در زمره بیمه های اجباری هستند و به همین دلیل است که کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه کارکنان خود می باشد.

اما خدمات بیمه ای بازرگانی
عمدتا جهت کمک به فعالیت های اقتصادی و تا حدودی حمایت از سرمایه های مادی و جبران هزینه های ناشی از خطرات و حوادث راشامل می شود.
انواع رشته های اتومبیل، اموال، مسولیت، اشخاص، بیمه های خاص و مهندسی و بیمه های اعتباری در این دسته از خدمات بیمه ای قرار می گیرد.
عمدتا جنبه تامین آرامش خاطر دارد و به جز بیمه شخص ثالث خودرو (بیمه مسولیت دارندگان وسائط نقلیه و حوادث رااننده ) که اجباری است، بقیه اختیاری است.

با افزایش آگاهی و دانش مردم از مزایای پوشش های بیمه های بازرگانی، این دسته از خدمات بیمه ای در حال گسترش است و در بعضی از سال ها از رشد اقتصادی کشور پیشی گرفته است یا با آن برابر شده است.