در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام

ما برای بیمه کردن کارکنان شرکتمون نیاز به کد کارگاه داریم ولی از آنجایی که ساختمان محل شرکت مشکل سند مالکیت داره اجاره دفتر شرکت به صورت قولنامه ایه و کد رهگیری نداریم. در صورتیکه برای مراجعه به بیمه تأمین اجتماعی یکی از مدارک مورد نیاز برای گرفتن کد کارگاه کپی اجاره نامه به همراه کد رهگیری هستش .

خواهشمند است راهنمایی فرمایید .

با تشکر

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به عدم کد رهگیری امکان پیگیری وارسال اعلام بدهیها ویا اعلانات سازمان مقدور نمیباشد چون بعدها میتواند کارفرما به اداره کل اعلام نماید که اعلام بدهیهای ارسالی بدست ما نرسیده وفاقد وجاهت قانونی است لذا تمامی مدارک ومستندات باید قانونی ومستدل برای سازمان باشد..ایمانی