در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام.چراقانون بیمه شخص ثالث که از29 خرداد قابل اجرا بوده وماده 54 دراین قانون نیزتصویب وتوسط ریاست جمهور ابلاغ شده اجرا نشده .یعنی امکان داره اجرا نشه یا خیر. ماده 54 همان طرح گواهینامه بدون پایان خدمت است. باتشکر
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

در قوانین معمولا مدتی را برای تهیه آیین نامه های اجرایی در نظر میگیرند .البته متاسفانه برخی از آیین نامه ها و تطابیق قوانین موجود در زمانی دیرتر انجام میگیرد که این موضوع از ضعف دستگاه مربوطه میباشد که هماهنگ با قانون نمیباشند ولی بهرصورت بزودی میبایست موضوع اصلاح گردد.