در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من شنیدم در قانون جدید بیمه شخص ثالث دیه راننده در ماه حرام زیاد نمیشه مگه راننده فرقی داره که باید دیه کمتری بگیره ؟
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

دوست عزیز به راننده مقصر حادثه غرامت فوت و نقص عضو تعلق میگیرد به همین دلیل شامل دیه نمی باشد که ماه حرام و غیره داشته باشد .

البته راننده میتواند سقف تعهدات خریداری شده در بیمه نامه را حتی بیشتر از دیه ماه حرام تهیه کند در اینصورت درصورت فوت مبلغ بیشتری حتی از دیه ماههای حرام از سوی بیمه پرداخت میگردد.(البته این پاسخ مربوط به قانون سال 1387 میباشد و در قانون جدید موضوع متفاوت میباشد)

محمد امانی کارشناس رسمی بیمه

مشاوره رایگان در امور خسارتهای بیمه

پیگیری تخصصی خسارتهای بیمه در دادگاهها و شرکتهای بیمه