در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
این جانب سالها در یکی از آموزشگاههای شهر کرج به تدریس اشتغال داشتم که به دلیل ابتلا به بیماری از کار بیکار شدم.  این جانب با وجود داشتن چندین سال سابقه پرداخت حق بیمه و داشتن 51 سال سن به دلیل چند سال وقفه در پرداخت حق بیمه اکنون قادر به درخواست بیمه از کار افتادگی نیستم.  لطفا مرا راهنمایی و مساعدت فرمایید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شرط اصلی که بتوانید در کمیسیون از کارافتادگی شرکت کنید داشتن شرط ماده ۷۵میباشد واین ماده قانونی میگوید از تاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل سه ماه سابقه بیمه ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه بیمه باید داشته باشید چنانچه این شرط رو داشته باشید میتوانید درخواست کمیسیون کارافتادگی را بنمایید