در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام

من یک فرد دانشجو هستم که وضع مالی اصلا خوبی ندارم فقط ماهی میتوانم ده هزار تومان برای بیمه کنار بگذارم حتی شاید بعضی ماه ها هم نتوانم پرداخت کنم ایا میتوانم با این مبلغ کم بیمه شوم. کدام بیمه با این شرایط وجود دارد؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه عمر تنها بیمه ای ست که انعطاف پذیری دارد و هر فرد با هر درآمد میتواند خود را بیمه کند.حداقل مبلغ بیمه در سال 100 هزار تومان میباشد و حداکثر 100 میلیون.شما میتوانید در بیمه های عمری که با مبلغ کم و ماهانه اینکار را انجام میدهند اقدام کنید ،اما مبلغی برای شما در پایان دوره نخواهد شد و فقط بیمه عمر جزیی خواهید داشت.