در شرکت بیمه توسط
سلام بیمه گذاران از چه راهی می توانند به اطلاعات تكمیلی مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بیمه گذاران می توانند با مراجعه به سایت رسمی بیمه مركزی جمهوری اسلامی ایران به اطلاعات مورد نیازخود در زمینه قوانین و مقررات بیمه ای، نحوه رسیدگی به شكایات بیمه ای، میزان توانمندی ایفای تعهدات آتی شركت های بیمه (توانگری مالی شركت های بیمه)، پرسشهای متداول و... دسترسی داشته باشند.

و در صورتی که سوالی دارید می توانید در همین سایت مطرح نمایید