در شرکت بیمه توسط
سلام در صورت بروز اختلاف بین بیمه گر و بیمه گذار، حل این مشكل توسط چه سازمانی صورت می گیرد؟
1 پاسخ
توسط
با سلام شركت های بیمه نیز همانند هر بنگاه اقتصادی موظف به ایفای تعهدات خود برمبنای قرارداد فروش بیمه(بیمه نامه) در قبال بیمه گذاران بوده و در صورت عدم ایفای تعهد، هریك از بیمه گذاران می توانند با مراجعه به سیستم قضایی با تنظیم دادخواست درخواستهای خود را مطرح نمایند. البته پیشنهاد می شود كه در صورت بروز مشكل، در اولویت اول بیمه گذار اختلافات بوجود آمده را از طریق شركت بیمه مربوطه و نهایتا با مساعدت بیمه مركزی حل نماید و صرفا در صورت نیاز به سیستم قضایی مراجعه نماید. بیمه مركزی ایران سعی دارد كه ضمن بررسی مدارك و مستندات موضوع مورد اختلاف، اقدام به ارائه نظر كارشناسی وحل مشكل نماید. همچنین بیمه گذاران توجه داشته باشند كه در شرایط عمومی رشته های بیمه نحوه حل و فصل اختلاف بین بیمه گر وبیمه گذار ارائه شده است.