در شرکت بیمه توسط
سلام بیمه گران چه اطلاعاتی را باید در اختیار بیمه گذاران قرار دهند؟ آیا شركت های بیمه می توانند بیمه را بصورت اجباری بفروشند؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بر اساس فصل سوم آیین نامه، عرضه كنندگان بیمه موظفندكلیه اطلاعات ضروری در مورد پوشش های بیمه، وظایف وتعهدات بیمه گرو بیمه گذار، میزان حق بیمه و نحوه پرداخت آن، استثنائات و محدودیت های بیمه نامه، تاریخ شروع و انقضای بیمه نامه و نحوه ارائه خدمات بیمه ای وسایر توضیحات لازم را به متقاضی خدمات بیمه بصورتی مناسب( نظیرمكتوب، الكترونیكی وغیره) اعلام نماید. همچنین بیمه گذاران توجه داشته باشند كه فروش اجباری بیمه به هرطریقی ممنوع است.