در بیمه درمان تکمیلی توسط
کارمند راه آهن می باشم و طرف قرارداد با آن بیمه چهار ماه قبل مدارک درمانم را برای پرداخت به نمایندگی مربوطه در شهرستان طبس ارسال کرده ام ولی تاکنون پرداختی صورت نگرفته ودر خصوص علت عدم پرداخت هم جوابی نمیدهند فقط امروز و فردا می کنن بفرمایید چگونه باید با بیمه مرکزی تماس پیدا کنم و مشکلم را مطرح نمایم
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

همتنطور که مستحضر هستید پرسنل راه آهن سراسر کشور دارای صندوقی برای پرداخت بیمه های تکمیلی خود هستند که هر ساله یک شرکت بیمه موارد مربوط به ارزیابی و پرداخت خسارت آن را از صندوق فوق الذکر بر عهده میگیرد

شما ابتدا باید در دفتر مرکز بیمه ارزیاب طرح شکایت نمایید و فقط درصورتی که به نتیجه نرسید میتوانید به بیمه مرکزی مراجعه نمایید