در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام آيا ميتوان از 6ماه مرخصي زايمان از قبل از زايمان هم استفاده كرد و يا حتما از روز زايمان محاسبه ميشود؟؟ و اگر ميتوان آيا از همان قبل(مثلا از ماه هفتم بارداري تا 4ماه پس از زايمان) شامل كمك هزينه 6ماهه تامين اجتاعي ميشود؟؟باتشكر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
باسلام

بله شما میتوانید تا 3ماه از مرخصی زایمانتان را قبل از فارق شدن ، در صورت داشتن 60روز سابقه بیمه ظرف یک سال گذشته از زایمان، استفاده کنید که این مدت شامل کمک هزینه بارداری نیز خواهد بود.