در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من سال ۱۳۸۸ بیمه عمر و آتیه شدم ۲۰ روز پیش تصادف کردم و خیلی بهم صدمه خورده میخواستم بدونم بیمه بهم تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
باید ببینید در بیمه عمر شما تعهد هزینه پزشکی لحاظ شده و آیا با شرایط فعلی شما به آن تعلق میگیرد.به شعبه بیمه ای خود مراجعه کنید و مدارک پزشکی و بیمه نامه خود را همراه داشته باشید حتما شما را راهنمایی خواهند کرد.