در سایر توسط
باسلام

بنده برای مقطع دکتری قصد کرفتن ویزای آلمان را دارم. در سایت سفرت آلمان یک جا ذکر شده باید بیمه 180 روزه و جای دیکر گفته شده بیمه 90 روزه مورد قبول است. ممنون می شوم اگر در این زمینه اطلاعی دارید بنده را راهنمایی کنید

متشکرم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه مسافرتی خارج از کشور برای محدوده شنگن به تعداد روز مورد تقاضا تهیه نمائید که مورد تائید سفارت کشور آلمان می باشد ، اکثر شرکت های بیمه دارای این بیمه می باشند.