در لیست بیمه توسط
سلام . چگونه میشود لیست ارسال شده و تایید شده اصلاح کرد و یا لیست متمم ارسال کرد . ممنون .
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

اگر قبل از پرداخت مبلغ حق بیمه باشد میتوانید دوباره لیست اصللاح شده رو بارگزاری کنید و باقی مراحل را دوباره انجام دهید.

اگر هم مبلغ حق بیمه پرداخت شده باشد باز هم میتوانید در ماه بعد حقوق را کمتر وارد کنید تا مبلغ حق بیمه ماه قبل اصلاح و تهاتر شود  ماههای بعد میتوانید حقوق را به روال عادی خود وارد کنید. اما شاید در موقع رسیدگی کارشناسی بیمه این مورد را کارشناس بیمه مد نظر قرارداد و با جواب شما قانع شود یا نشود. که معمولاً میشود.