در سایر توسط
اگر یک فرهنگی بیمه شوهرش که کارمند بانک است میباشد ودفترچه نیز دارد حتما باید بیمه خدمات درمانی آموزش و پرورش باشد  ضمنا بانک مورد نظر سپه میباشد متشکرم.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله اجباری است . بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان می باشد و ناشی از اشتغال فرد در یک سازمان یا وزارتخانه است و فارغ از وابستگی شخص شاغل به بیمه شده دیگری ، از وظایف کارفرما است و عدم تمایل کارمند در این خصوص موضوعیتی ندارد.