در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
تزریق امپول دیسپورت برای درمان میگرن که حدود 800000تومان برایم هزینه داشته است میتوانم از بیمه خدمات درمانی یا بیمه طلایی فرهنگیان بازنشسته دریافت کنم چگونه؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
بوتاکس یا دیسپورتعبارتست از توکسین بوتولینوم که تزریق آن برای رفع اسپاسم های عضلانی ، معالجه سردردهایی مانند میگرن، تعریق بیش از حد زیر بغل وکف دست ، و نیز برطرف کردن چین و چروک های صورت بسیار رواج یافته است . از آنجا که مشهورترین ، قدیمی ترین و موثرترین نوع این توکسین ( نوع آ ) که توسط شرکت آلرگان4 در کالیفرنیای امریکا ساخته می شود ، نام تجاری بوتاکس را بر خود دارد و اگر برای مصارفی جز درمانی استفاده شود غیر قابل پرداخت است و اگر خلاف آن مشاهده شود قابل پرداخت میباشد و از سقف بستری و جراحی بیمه نامه های درمان تکمیلی قابل پرداخت میباشد

لازم به ذکر است که بیمه تامین اجتماعی نیز فقط درصدی از هزینه دارو را پرداخت مینماید و هیچ هزینه ای بابت تزریق آن در تعهد خود انجام نمیدهد