در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
من سه سال بیمه دارم الان کار افتادگی کامل بهم دادن حقوق آخرمم ماهی800هزارتومن بوده الان چقدر به من حقوق میدن.لطفا به زبون ساده بگید من از یک سی ام متوجه نشدم.ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام میزان مستمری ازکارافتادگی کلی بیمه شدگان تأمین اجتماعی با سابقه پرداخت حق بیمه و مزد یا حقوق بیمه شده ظرف ۷۲۰ روز قبل از وقوع حادثه یا شروع بیماری بستگی مستقیم دارد.

میزان مستمری ازکارافتادگی کلی بیمه شده ، ازطریق ضرب کردن ۳۰/۱ ( یک سی ام ) مزد یا حقوق بیمه شده در سنوات پرداخت حق بیمه وی محاسبه میشود.

 که در هر حال ، مستمری تعلق یافته به بیمه شده ازکارافتاده کلی نباید کمتر از میزان حداقل مستمری در سال مورد نظر باشد

اگر حقوق آخرتان برای پارسال است امسال حدودا 850 الی 900 میگیرد البته باز هم بستگی به حقوق 2 سال آخر کارتون داره

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزئیات مستمری ازکارافتادگی بیمه تامین اجتماعی