در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، من متوجه سوالتون نشدم. اگر منظورتون از مشاهده وضعیت بیمه ، سوابق بیمه ای هست، میتوانید از طریق سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی  مربوط به مشاهده سنوات حق بیمه از آخرین وضعیت بیمه تامین اجتماعی خود مطلع بشید.

اگر حقوق بیکاری دریافت میکردید و منظورتون اینه که نتونستید برای معرفی خودتون به بیمه تشریف ببرید ، و به این علت حقوق تون قطع شده، باید حتما با در دست داشتن مدارک پزشکی  دال بر ناتوانی جسمی جهت مراجعه، به سازمان تامین اجتماعی یا اداره کار مراجعه کرده و نسبت به برقراری حقوقتون اقدام کنید. بدلیل سخت گیری اداره کار، هر چه سریعتر این کار رو انجام بدید. چون ممکنه ازتون نپذیرند.

موفق و پیروز باشید