در دیه و بیمه خودرو توسط
شخصي با سابقه سرطان درمان شده, آيا ميتواند بيمه عمر بشود ؟براي ساير اعضاي خانواده كه اين بيمه را دارند مشكلي پيش نمياد؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اگر کاملا بیماری رفع شده باشد احتمال اینکه بیمه این شخص را قبول کند هست البته اضافه نرخی به هزینه پوشش ها برای این فرد تعلق میگیرد.و هیچ مشکل برای اعضا خانواده پیش نخواهد آمد.بیمه عمر مربوط به خود شخص است و مشکل برای دیگر اعضا ایجاد نمیکند.