در سایر توسط
با سلام و عرض ادب و تشکر،
بنده کارمند رسمی هواپیمایی هما بوده و حدود 10 سال سابقه دارم. در حال حاضر بنا به درخواست خود و با جلب موافقت هما در حال انتقال به شرکت دولتی دیگری هستم که بیمه آن تامین اجتماعی است. با توجه باینکه هما دارای صندوق بازنشستگی خود است و درخواست جابجایی توسط من بوده است، نظر برخی از دوستان بر این است که باید تمامی 18 درصد حق بیمه توسط خودم پرداخته شود. آیا راهی برای گرفتن بخشی از مابه التفاوت از هما به ذهن دوستان میرسد یا خیر.
با سپاس مجدد.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با توجه به تعیین تکلیف انتقال کسور ، صندوق قبلی شما موظف به ارسال مبالغی که به عنوان حق بیمه سهم کارگر و کارفرما دریافت کرده به سایر صندوقها می باشد

که از مبلغ محاسبه شده کسر می گردد

بر این اساس، کلیه بیمه شدگان به استثنای کادر نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات می توانند با رعایت ضوابط این آیین نامه نسبت به تغییر صندوق بیمه ای خود به سایر صندوق های بیمه ای اقدام کنند.

بر اساس این آیین نامه، بیمه شده موظف است در خواست تغییر صندوق و انتقال حق بیمه و سوابق بیمه ای خود را (طبق ظوابط صندوق بیمه ای مربوط)به صورت کتبی به صندوق بیمه ای مقصد ارایه و صندوق بیمه ای مذکور موظف است، تقاضای او را به صندوق بیمه ای مبدا ارسال کند و صندوق بیمه ای مبدا نیز موظف است ظرف مدت یک ماه نسبت به محاسبه مبلغ حق بیمه ای مربوط (اعم از سهم بیمه شده و کارفرما) با ذکر مدت بیمه پردازی و اعلام آن به صندوق بیمه ای مقصد اقدام کند.

جزئیات این آیین نامه در بخشنامه تلخیص شده شماره 15 امور فنی در سایت تامین اجتماعی قابل استفاده می باشد