در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. شرایط بیمه خانه داری تامین اجتماعی چیست ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه زنان خانه دار یکی از بیمه های مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی می  باشد

شرایط سنی برای بیمه زنان خانه دار

حداکثر سن برای پذیرش درخواست و عقد قرارداد ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد، تصریح کرد: چنانچه متقاضی در زمان درخواست دارای حداقل ۱۰سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد، از اعمال شرط سنی معاف خواهد بود و به عبارت دیگر با هر سنی این گروه از متقاضیان می توانند بیمه شوند.

در صورتی که متقاضیان بیمه زنان خانه دار، سابقه بیمه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین اجتماعی را نداشته باشند، می توانند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را بین حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار و حداکثر دستمزد مصوب زمان عقد قرارداد انتخاب نمایند. چنانچه متقاضی دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به مدت ۳۶۰روز ویا بیشتر نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد، میانگین مبنای پرداخت حق بیمه وی در آخرین ۳۶۰ روز به عنوان مبنای پرداخت حق بیمه، ملاک عمل قرار می گیرد.

اطلاعات تکمیلی :