در لیست بیمه توسط
سلام - دستمزد روزانه فروشنده نوشت افزار را 35190 تومان اعلام کردن و فروردین با این نرخ حق بیمه را پرداخت نمودم ولی اکنون میخواهم حداقل دستمزد یعنی 270722 ریال را بعنوان دستمزد وارد نماییم تا حق بیمه کمتری پرداخت کنم - چکار باید بکنم؟

   باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

به دلیل اینکه صنف شما دارای حقوق و دستمزد مقطوع تعیین شده میباشد درصورتیکه کمتر از مبلغ تایید شده لیست خود را پرداخت نمایید دچار بدهی  و جریمه ناشی از تفاوت دستمزد خواهید شد.