در سوابق بیمه توسط
سلام وقتتون بخیر.ممنون از اینکه راهنماییم میکنید.
پدر من دهه 50 توی شرکت چکش مشعول به کار بودن وبیمه بودن زیر نظر این شرکت.بعداز اون بیمه نبودن والان یه جای دیگه بیمه هستن .میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید چطور میتونیم بیمه ی اون سالها رو ضمیمه ی بیمه الان کنیم باتوجه به اینکه چندین بار به شعب مختلف بیمه در شیراز سر زدیم ولی جوابی نگرفتیم وهیچ ندرکی از شرکت چکش نداریم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

با توجه به بیمه معوقه ماده 148 قانونکار میبایست دارای اسناد مثبته باشید (جهت اشتغال کار ایشان در محل مورد ادعا) تا به هیاتهای حل اختلاف ادارت کار ارایه نمایید.