در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

در مواردی که کارگر به دلیل بیماری قادر به حضور در کارگاه و انجام کار نیست آیا کارفرما تکلیفی به پرداخت مزد خواهد داشت ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

با توجه به اصل مزد در مقابل کار، الزام کارفرما به پرداخت مزد کارگر در ایامی که بدلیل بیماری قادر به انجام کار نبوده مجوزی ندارد مگر اینکه کارفرما از قبل پرداخت آن را تعهد کرده باشد. بدیهی است کارگرانی که نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی بیمه باشند طبق ضوابط مربوط از سازمان بیمه تأمین اجتماعی غرامت مزد دریافت خواهند داشت.