در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در جریان رسیدگی به شکایت کارگران، کارفرما ضمن ارایه مدارک مدعی می‌شود که قسمتی از مطالبات کارگران را طی چند فقره چک تسویه حساب نموده است اما کارگران ادعای بلامحل بودن چک های دریافتی را دارند ادعا های فوق چه اثری در نتیجه رسیدگی مراجع حل اختلاف خواهد داشت ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

در جریان رسیدگی مراجع حل اختلاف چنانچه کارگران از بابت موضوع خواسته مبلغی طی چک دریافت کرده باشند، در مورد آن قسمت از مطالبات که بابت آن چک صادر شده است، مراجع حل اختلاف مجاز به صدور رای نخواهند بود و کارگران در صورت بلامحل بودن چک های دریافتی می بایست به مراجع عام دادگستری مراجعه نمایند.